Naša ponudba

Kontaktirajte nas

Elanda d.o.o.
Plosovo 2
1315 Velike Lašče

M:
041 344 711

T:
  01 7881 823

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

instalacije 

Vodovodne in odtočne inštalacije

-    notranji vodovod
-    zunanji vodovod
-    zunanje hidrantno omrežje
-    notranja hidrantna mreža
-    horizontalna in vertikalna odtočna kanalizacija

Vodovodne inštalacije

Danes nam pitna voda priteče iz pipe,  čas ko so vodo nosili od vodnjaka  ali iz potoka  je  le še spomin naših babic. Želimo si,  da bi tako ostalo in da bi ta dobrino bila dostopna  vsem ljudem sveta.
Pri izdelavi notranje vodovodne inštalacije v stanovanjskih, poslovnih in javnih objektih  skrbimo da se kvaliteta vode ohrani, da torej voda ostane pitna tudi po vstopu v  notranji  vodovodni sistem. Poleg notranjega vodovodnega omrežja  ponujamo tudi izvedbo zunanjega vodovoda ter zunanjega  in notranjega  hidrantnega  omrežja v poslovnih in javnih prostorih. Pri montaži navedenega  upoštevamo predpise in standarde  s tega področja.

Odtočne inštalacije

Vsako izpustno mesto vodovodne inštalacije potrebuje tudi odvod vode.  Onesnažena voda se od izpustnega mesta odvaja preko vertikalnih in horizontalnih odtočnih inštalacij do zunanjega javnega kanalizacijskega kanala,  greznice ali male čistilne naprave.  Te inštalacije prav tako izvajamo v skladu s predpisi in normativi in tako zagotovimo  potrebno funkcionalnost.


© 2014 Elanda d.o.o.